Ajanvaraus »

Kim Roslin

Seitsemäntoista vuotta sitten tapahtui jotakin, joka muutti elämäni. Muutin Englantiin opiskelemaan kiropraktiikkaa. Yliopisto-opintoni Bournemouthissa kestivät neljä vuotta, jonka jälkeen toimin Lontoossa kaksi vuotta kiropraktikkona. Aloin ymmärtää, että kipu on aina merkki kudosvauriosta ja se on syytä ottaa vakavasti.

Oivalsin myös sen, että keho pyrkii aina parantamaan itsensä, jos sille vain annetaan siihen mahdollisuus. Kehon oma korjausmenetelmä parantaa sekä haavat että muutkin kehon häiriötekijät, ilman ulkopuolista puuttumista. Tämä mekanismi toimii kehossamme alati ilman, että ajattelemme sitä tai olisimme siitä tietoisia. Tämä täydellinen mekanismi ei kuitenkaan siedä häiriöitä.

Häiriöiden poisto on juuri sitä, mitä minä kiropraktikkona teen – poistan häiriötiloja selkärangasta, jotta hermosto voisi toimia paremmin. Saan kiitosta asiakkailtani heidän paranemisestaan päivittäin. Tunnustan kuitenkin, etten ole koskaan parantanut ketään. Olen antanut keholle mahdollisuuden parantaa itse itsensä.