Ajanvaraus »

Välilevyn ongelmat

Pitkään vaivannut selkä, josta on leikattu...

Pitkään vaivannut selkä, josta on leikattu välilevypullistuma vuonna 1996. Kaikkea on koitettu, joten ajattelin kokeilla nyt tätäkin
.
Tuntui aika rajulta ensin kun en ollut uskaltanut tehdä mitään jumppaohjelman lisäksi. Nyt olen ollut kuin uusi ihminen käsittelykertojen jälkeen. Olen jopa voinut kiirehtiä bussiin kun ennen en voinut ottaa yhtään juoksuaskelta.

Nyt olen käynyt yhdeksän kertaa hoidossa ja pahoin pelkään kaiken muuttuvan taas huonommaksi kun en voi käydä ainakaan näin usein kuin nyt. Rahavarani ovat rajalliset kun teen nyt osa-aika työtä juuri selkäni takia.

Kaikkia muita kokeiltuja hoitoa mitä olen saanut, on ollut vain hetkellinen apu eikä aina ole edes auttanut. Kaikki sähköt ja ultrat eivät ole auttaneet, ainoa joka vähän helpotti leikkauksen jälkeisenä vuotena oli akupunktio.

Kiropraktinen hoito on ollut ainoa hoitomuoto josta on ollut todella apua vaivaani.
Tulevaisuudessa aion jatkaa ainakin jossain määrin kiropraktista hoitoa jos ja kun vointini olisi jatkossakin näin hyvä. Uutta selkää ja niskaa en voi saada mutta jos se pysyisi edes tälläisena, niin olisin tyytyväinen.

H.V.

Kävelykeppi jäi pois